Tips voor het toevoegen van planten aan uw tuin

garden

Een goede manier om het geluid van uw tuin te versterken, is door een verscheidenheid aan planten toe te voegen die een rustgevend geluid produceren. Huilende bomen hebben gebogen takken en ze hebben een kalmerend effect als er een briesje doorheen waait. Gedroogde kalebassen groeien op kruipende wijnstokken en kunnen een geweldige overgangsplant zijn in uw tuin. Hoewel het toevoegen van planten aan je tuin je kan helpen een rustgevende soundscape te creëren, mag het de indeling van je tuin niet belemmeren.

Door stokken aan je planten toe te voegen, voorkom je dat ze omvallen en hun stelen breken. Je kunt ook staken gebruiken om te voorkomen dat ze vechten om ruimte en middelen. Het gebruik van stokken is ook een goede manier om kleinere planten in de buurt van grotere, sterkere planten te houden. Je kunt naast kwetsbare planten ook steunplanten gebruiken om te voorkomen dat de wind ze beschadigt. Als je niet zeker weet welke planten ondersteuning nodig hebben, neem dan contact op met een kwekerij.

Aloë Vera is een aantrekkelijke vetplant met unieke bloemen. Aloë is vooral gunstig voor een verbrande huid, maar houd er rekening mee dat het giftig kan zijn voor huisdieren. Het sap van aloëplanten is zeer giftig en kan bij inname buikpijn of krampen veroorzaken. Wie geen klusjesman kan betalen, kan creatief aan de slag met slimme producten. Zorg ervoor dat u uw planten zorgvuldig labelt, zodat bezoekers weten wat er in uw tuin staat.

Kippen en kuikens zijn een leuke naam voor verschillende planten. De gewone huislook is bijvoorbeeld een vaste plant die winterhard is in de zones drie tot en met acht. Het produceert symmetrische rozetten van vlezige bladeren met puntige uiteinden en wordt tussen de één en drie voet lang. De bloemen van Houseleek zijn het hele jaar mooi, maar ze vereisen veel snoei om ze er op hun best uit te laten zien.

Sedums, ook wel Egyptische starflowers genoemd, zijn vaste planten die halfschaduw en droogte verdragen. Ze hebben aantrekkelijk blad en blijvende bloemen. Ze zijn ook geschikt voor rotstuinen. Sedums behoren tot de eersten die in de lente verschijnen, en hoewel ze technisch gezien een jaar zijn, kunnen ze het hele jaar door groeien in warme klimaten. En omdat ze halfschaduw kunnen verdragen, zijn het vaak de eerste bloemen in de tuin.

Boerenkool heeft mooie bladeren en weinig calorieën. De stengels en buitenste bladeren zijn eetbaar. Boerenkool is een geweldige plant voor beginners en kan worden geoogst als hij slechts 30 cm hoog is. De bladeren en stengels bevatten weinig calorieën, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen met beperkte tuinervaring. Boerenkool produceert ook allerlei soorten fruit. De oogst van deze plant kan voor verschillende gerechten gebruikt worden. En omdat het winterhard is, is het een geweldige plant voor iedereen om te kweken.

De beste tijd om je tuinplanten water te geven is voor zonsondergang. Dit geeft de bladeren voldoende tijd om te drogen voor de nacht. Ook moet water geven niet te vaak gebeuren. Als je je tuinplanten met de hand water geeft, is het belangrijk om te weten wanneer je ze water moet geven. Bedenk dat planten tijdens het verdampen vocht verliezen en dit via hun wortels weer opnemen. Om je planten water te geven tijdens de heetste zomerdagen, moet je vaker water geven dan wanneer ze in het wild worden gekweekt.