Top 10 beste voedingskeuzes voor honden

Honden zijn net als mensen in die zin dat ze goed moeten eten om gezond te blijven. Hun dieet moet echter iets anders worden samengesteld dan het onze. Omdat honden ons niet kunnen vertellen wat ze voelen, kan het moeilijk zijn om te weten wanneer ze niet de juiste voeding uit hun voedsel halen. Gelukkig zijn er enkele verstandige dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw hond zo gezond mogelijk blijft. Gelukkig is het gemakkelijk om ervoor te zorgen dat uw hond een uitgebalanceerd dieet krijgt als u weet welke voedingsmiddelen hij wel en niet moet eten. Hier is onze lijst van de top 10 beste voedingskeuzes voor honden.

Eggs

Honden kunnen eieren eten zolang ze het eiwit niet te eten krijgen. Veel mensen geven hun honden hardgekookte eieren, maar honden hebben de dooier niet nodig. Eieren zijn gezond voor honden omdat ze eiwitten bevatten. U kunt uw hond één hardgekookt ei per dag geven.

Rundvlees

U mag uw hond alleen rundvlees voeren als het vet eraf is. Honden kunnen rundvlees eten, maar ze moeten er niet te veel van eten. Rundvlees kan eiwitrijk zijn, maar het is ook vetrijk. Dit kan leiden tot gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen. Als u uw hond rundvlees geeft, zorg er dan voor dat het vet verwijderd is en dat het vlees in kleine stukjes gesneden is. Honden kunnen één keer per week twee tot drie eetlepels gehakt rundvlees eten.

Vis

Uw hond moet elke week wat groenten eten. Kies groenten die weinig natrium en calorieën bevatten. Groenten zijn rijk aan vitaminen en mineralen, dus ze zijn goed voor uw hond. Groenten die uw hond kan eten zijn asperges, broccoli, wortels, komkommers, sla, groene bonen, erwten, pompoen en tomaten. Deze voedingsmiddelen kunnen aan uw hond worden gevoerd in een salade of in kleine porties.

Bonen

U moet uw hond bonen vetarm hondenvoer voeren in kleine hoeveelheden. Bonen bevatten veel eiwitten, maar ook veel cholesterol. Bonen kunnen gas en een opgeblazen gevoel veroorzaken bij honden, dus moeten ze in kleine hoeveelheden worden gevoerd. U kunt uw hond één eetlepel bonen per dag geven.

Volle granen

U moet uw hond geen volle granen voeren maar lekker hypoallergeen hondenvoer. Volle granen bevatten veel vitaminen en mineralen, en zijn dus goed voor de gezondheid van uw hond. Wanneer u granen voor uw hond kiest, wilt u onbewerkte granen selecteren, zoals havermout en volkorenbrood. U kunt uw hond beter geen wit brood geven, want dat heeft weinig voedingswaarde. Honing en havermout zijn twee goede keuzes van granen die eenmaal per week aan uw hond kunnen worden gevoerd.

Zuivelproducten

U moet uw hond alleen kleine hoeveelheden zuivelproducten voeren. Zuivelproducten kunnen gezond zijn voor uw hond, maar moeten niet in grote hoeveelheden worden gevoerd. Als u uw hond zuivelproducten voert, zorg er dan voor dat ze weinig vet en natrium bevatten. Enkele goede keuzes zijn magere kwark en magere yoghurt. Honden kunnen ook kleine hoeveelheden magere melk krijgen. Honden kunnen één kleine portie van deze producten per week krijgen.

Conclusie

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die honden nooit mogen krijgen. Honden mogen nooit voedsel van tafel krijgen, omdat dit niet de juiste voeding voor een hond bevat. Eén ding dat belangrijk is om te onthouden wanneer u uw hond eten geeft, is om zijn dieet te variëren. Honden hebben variatie in hun voeding nodig, dus meng het voedsel dat u hem geeft. Hondenbezitters moeten zich ook bewust zijn van de tekenen die aangeven dat hun hond niet de juiste voeding krijgt. Als uw hond lusteloos is, een verminderde eetlust heeft of gewicht verliest, krijgt hij misschien niet de juiste voeding. Houd deze tips in gedachten bij het voeren van uw hond, zodat u hem de juiste voeding kunt geven. Honden kunnen veel van hetzelfde voedsel eten als mensen, maar ze moeten in kleinere hoeveelheden worden gevoerd.