De beste plaatsen om planten voor thuis te kopen

In the garden

Als u op zoek bent naar planten voor uw huis, heeft u misschien geluk. The Gardening Shop in Brooklyn, NY, is de thuisbasis van kwekerijen vol groen, lokaal geproduceerd. De winkel heeft volop planten voor binnen en buiten. Je vindt er alles, van vogelhuisjes en terracotta potten tot meststoffen en andere efemere planten. Bij mooi weer staat de tuin van de winkel vol met levende planten.

De muren zijn bekleed met keramische plantenbakken. Naast kamerplanten verkoopt de winkel woonaccenten zoals terraria en seletti porseleinen melkpakvazen. De winkel verkoopt ook verse bloemen. Locals komen vaak samen voor lessen in plantontwerp. Te koop aangeboden: hangende terraria met glazen bol, terracotta geoplanters en Seletti porseleinen melkpakken. Deze winkel is gevestigd in een historisch gebouw en is een favoriet van de lokale bevolking.

Deze winkel in familiebezit heeft een verscheidenheid aan kamerplanten en bloemen. U kunt wekelijkse boeketten kopen of op maat gemaakte arrangementen krijgen, en het personeel is vriendelijk en deskundig. Als je een beginner bent, kun je bladeren door de uitgebreide selectie ornamenten en accessoires van de winkel. Een lid van de familie Dahing begon Pafe Plants, een plantenwinkel in New Jersey. Pafe Plants verscheept door heel New York City.

Het Urban Garden Centre is een steunpilaar in East Harlem. De deskundige medewerkers zijn experts in tuinieren en kunnen u helpen bij het creëren van een prachtige buitenruimte. Naast een enorme plantencollectie biedt de winkel ook tuinaanleg. Het personeel kan u ook adviseren over hoe u een mooie en functionele ruimte voor uw huis kunt creëren. Naast planten worden er ook lessen gegeven over het aanleggen van een prachtige tuin. Je kunt inspiratie opdoen van lokale experts, wat altijd een pluspunt is.

Een geweldige manier om planten te kopen is door een bezoek te brengen aan de Brooklyn Botanic Garden’s Garden Shop. Het bevindt zich op 990 Washington Avenue, grenzend aan het bezoekerscentrum, en heeft ook een online winkel. In een recent artikel in het tijdschrift New York werd de tuinwinkel van Brooklyn Botanic Garden geprezen vanwege het grote aanbod aan planten en bollen. Je vindt er tuingerelateerde cadeaus voor kinderen, maar ook unieke cadeaus voor volwassenen. In de winkel heb je keuze uit veel artikelen, waaronder kamerplanten en seizoensgebonden buitenplanten.

Een andere manier om geld te besparen is door lokaal te winkelen. Veel onafhankelijke tuincentra bieden loyaliteitsprogramma’s die klanten belonen voor het kopen van planten bij hen. Een deskundig personeel kan u helpen de beste beslissingen te nemen voor uw tuin, dus het loont de moeite om lokaal te winkelen. U vermijdt ook dure fouten door planten te kopen bij een onafhankelijke tuinwinkel. De prijzen voor deze planten kunnen zeer concurrerend zijn en het is de moeite waard om te controleren op verkoop. Bovendien hebben zelfstandige tuincentra vaker speciale aanbiedingen en kortingen.

Een andere tuinwinkel in Manhattan is de in Long Island gevestigde Garden World Nursery, die bestaat sinds 1949. De kwekerij verkoopt allerlei soorten planten, van zaden tot vaste planten tot dwergfruitbomen en groenten. De website van de winkel biedt een volledige catalogus met planten en biedt afhalen aan de stoeprand aan, wat gratis is voor aankopen van $ 150 of meer. Het is ook dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur. In hun tuin vind je vast iets om van te genieten.