Veelgestelde vragen over de tuin beantwoord

Composition of garden tools in the garden.

Als je een nieuwe tuinier bent, vraag je je waarschijnlijk af: hoe verzorg ik mijn planten? Of waar vind ik zaden voor mijn tomaten? Deze vragen zijn niet ongewoon, maar ze hebben niet altijd een duidelijk antwoord. Enkele van de meest bruikbare adviezen komen van tuinierveteranen, terwijl andere meer specifiek zijn voor een beginner. Deze tips van Bury Hill zijn een goed begin. Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende tuinvragen.

Is mijn tuin te warm of te koud? Hoe weet ik welke planten het beste zijn voor mijn klimaat? Kweek ik te veel groenten? Wanneer moet ik bemesten? Er zijn een heleboel vragen in tuinieren, maar maak je geen zorgen, er zijn antwoorden op bijna elk van hen. Er zijn honderden tips en technieken opgenomen om je te helpen gezonde en mooie planten te kweken. Daphne Ledward heeft een schat aan kennis over tuinieren en heeft 1.000 van de meest voorkomende beantwoord. Haar antwoorden omvatten alles, van bodemtype tot bemesting en snoeien tot chronische plagen en ziekten en het vinden van planten voor moeilijke plekken.

Een van de beste manieren om antwoorden op uw tuinvragen te vinden, is door contact te leggen met andere tuiniers. Word lid van een tuingroep, word lid van een Facebook-groep en bezoek blogs over tuinieren. Als je niemand in de buurt kunt vinden, bezoek dan de website van Gardens That Matter en stel een vraag over planten. Er zijn altijd mensen bereid om je te helpen en je tuinvragen te beantwoorden! Maar voordat u begint met planten, neem dan even de tijd om deze vragen te beantwoorden en zorg ervoor dat uw tuin zo succesvol mogelijk is. En vergeet niet het werkblad te gebruiken om u te helpen bij het plannen van uw tuin.

Wanneer is de beste tijd om bepaalde soorten planten te planten? In Zuid-Californië is de herfst bijvoorbeeld de beste tijd om vaste planten te verdelen. Dit komt omdat de planten geen energie verspillen aan het kweken van nieuwe groei, dus ze zijn nog niet gestrest over water geven. En het is warmer, dus je kunt verwachten dat ze meer water verdragen. Er zijn echter ook enkele planten die speciale meststoffen nodig hebben. Fruitbomen hebben bijvoorbeeld een speciaal soort plantaardig voedsel nodig dat op hun behoeften is afgestemd.

Het bewateren van uw tuin is een belangrijke stap in het zorgen voor een bloeiende tuin. De verkeerde bewateringsmethode kan ertoe leiden dat uw tuin te veel water krijgt, of erger nog, onder water. En houd er rekening mee dat niet alle planten dezelfde hoeveelheid water nodig hebben. Cactussen kunnen bijvoorbeeld overleven met minimaal water. Groenten hebben echter regelmatig water nodig. Er zijn geen vaste regels om een ​​tuin water te geven, en de meeste planten hebben een centimeter of meer water per week nodig.

John vroeg om advies over clematistuinen. Cleris is een populaire klimplant die klinkt als een spannend tuinproject. Maar er zijn veel dingen die u moet overwegen voordat u clematis gaat planten. De belangrijkste beslissing is waar je ze gaat planten. Clematissen hebben vochtige, vruchtbare grond en veel zon nodig, dus houd hier rekening mee in uw plantplannen. Als u wilt voorkomen dat clematis verwelken, moet u deze factoren overwegen voordat u beslissingen neemt.